proffs på trappstädning Stockholm


Trappstädning Stockholm

Trappstädning

Evident Clean utför trappstädning Stockholm åt bostadsrättsföreningar, brf, bostadsföretag, fastighetsförvaltare och fastighetsägare.

Vi vet att det är viktigt för våra kunder att veta exakt vilket datum en trappstädning kommer att utföras. Därför skräddarsyr vi ett tydligt städschema för just er trappa.

Ibland kan det krävas en storstädning av tvättstugan, en impregnering av golvet i trappor eller sopning och städning av garage. Vi tar hand om all specialstädning, både till befintliga samt externa kunder.

För att trappstädningen ska vara så skonsam som möjligt för miljön använder vi rengöringsprodukter som får jobbet gjort så effektivt som möjligt med minimal miljöpåverkan.

Som en del i vårat kvalitetsarbete använder vi oss av närvarolistor som kontrollrutin för när städning senast blivit utförd.

Kontakta oss även när det finns behov av sanering så rycker vi ut för akutstädning.

Kringtjänster

Vi tar självklart hand om kringtjänster såsom fönsterputs, golvvård, sanering, förbrukningsmateriel, entrémattor, m.m.

Allt vårt arbete inom trappstädning präglas av miljö och kvalitet! …vi har lång erfarenhet av trappstädning och kan lämna goda referenser.

I trappstädning ingår bland annat

Vi är mycket nöjda med den service som Evident Clean har gett oss och att det är samma personal som kommer och levererar samma kvalitet på jobbet varje gång, och att städansvarig hör av sig utan att vi har frågat om hur vi tycker att arbetet sköts.

Hans TalleLedamot - Brf Bagarberget

Anlita Evident Clean

Ditt namn *

Din epost-adress *

Jag är intresserad av: