proffs på kontorsstädning Stockholm


Kontorsstädning Stockholm

Vi är kontorsstädning Stockholm

Ja, det är faktiskt sant! Evident Clean brinner för att städa kontor i Stockholmsområdet, så därför har vi helt enkelt valt att kalla vår städtjänst kort och gott för kontorsstädning Stockholm.

Vi kan kontorsstädning Stockholm

Kontakta oss när du vill ha nöjda medarbetare och besökare som möts av rena, fräscha lokaler!

Vi har stor erfarenhet av kontorsstädning Stockholm och vet vad som krävs för att hålla kunderna nöjda. Vår duktiga personal är välutbildad och behärskar alla former av städ.

Förutom att städning på kontor skapar en ökad trivsel, så minskas även smittsamma ämnen, partikelbundna föroreningar samt mängden av allergiframkallande ämnen. Städning på kontor ger dessutom en ökad livslängd på inventarier och inredning.

Vi skräddarsyr heltäckande instruktioner för lokalvård på kontor utifrån våra kunders önskemål och förutsättningar eller så rekommenderar vi själva ett optimalt upplägg.

Vad kostar kontorsstädning Stockholm

Kostnaden för kontorsstädning Stockholm varierar beroende på hur mycket kontorsstädning som ska göras och i vilken omfattning. Med med Evident Cleans långa erfarenhet och breda kunnande om kontorsstädning så kan man alltid vara säker på att man får maximalt med kontorsstädning för pengarna.

Kringtjänster

Vi tar självklart hand om kringtjänster såsom fönsterputs, golvvård, tvätt av handdukar, leverans av förbrukningsmaterial, entrémattor, m.m.

Allt vårt arbete inom kontorsstädning präglas av miljö och kvalitet! …vi har lång erfarenhet och kan lämna goda referenser.

I kontorsstädning ingår bland annat

Rena kontorslokaler är A och O för en optimal arbetsmiljö. Vi har anlitat Evident Clean under många år tack vare deras noggrannhet och punktlighet.

Jimmy StyrlinVD - Megatron

Anlita Evident Clean

Ditt namn *

Din epost-adress *

Jag är intresserad av: