30 års erfarenhet

Lite om oss

Evident Clean erbjuder svanmärkta städtjänster i Stockholm
med ett komplett utbud av städtjänster som kontorsstädning, storstädning, flyttstädning, hemstädning, byggstädning, garagestädning, trappstädning, fönsterputs, golvvård, sanering, enklare fastighetsskötsel, uthyrning av entrémattor m.m.

Vi håller din
lokal
ren och
skinande

PASSION FÖR VÅRT JOBB

Evident Clean har erbjudit kontorsstädning i Stockholm och dess omnejd sedan 1994. Med lång vana och hög kvalitet är vi det självklara valet för företag som vill ha en ren och trivsam arbetsmiljö. Läs vidare för att lära dig mer om alla tjänsterna som vi erbjuder, hur vi arbetar och varför vi är det främsta valet för ditt företag.

Michael Johansson
VD

KONTAKT

Anders Nygren
Försäljning

KONTAKT

Byron Mendoza
Distributör/Gruppledare

KONTAKT

Mikaela Andersson
Arbetsledare

KONTAKT

Helena Krafft
Redovisning

KONTAKT

Lillian Holm
Löneadministratör

KONTAKT

Ett grönt
och
pålitligt
städbolag.

Evident Clean tillhandahåller ett miljövänligt utbud av tjänster inom städ. I juni 2006 erhöll vi certifikat för svanmärkta tjänster för städning med licensnummer 3076 00 10.

Vår historia

1994

Grundas med kärnvärden

Evident Clean grundas av Jan-Olof Lundin och Solweig Lundin då det helt enkelt behövdes någon som verkligen kunde erbjuda bra och pålitlig städning i Stockholm och erbjöd då främst kontorsstädning och trappstädning.

1997

Ökat utbud städtjänster

Evident Clean växer då allt fler upptäcker fördelarna med en städfirma som verkligen tar ansvar för sina städtjänster och kunder. Utbudet av städtjänster utökas till att innefatta storstädning, butiksstädning och hemstädning. Evident Clean blir auktoriserad serviceparter i Almega.

2005

AA Kreditvärdighet

Evident Clean belönas med AA från kreditvärderingsinstitutet Soliditet, vilket är ytterligare ett bevis på en städfirma med ordning och reda.

2006

Miljömärkt Svanen

Evident Clean får miljömärkningen Svanen.

2013

Nya fräscha lokaler

Evident Clean flyttar till nya och fräscha lokaler i Skarpnäck, Stockholm med större utrymme och bättre möjligheter för fordonsparken så att verksamheten kan bedrivas ännu mer effektivt och kundanpassat.

2019

Högsta kreditvärdighet

Evident har nu högsta kreditvärdighet med UC Guld samt AAA hos Bisnode. Därmed har bolaget uppnåt målet att vara en stabil och pålitlig verksamhet över lång tid.

Våra samarbetspartners