proffs på butiksstädning Stockholm


Butiksstädning Stockholm

Butiksstädning Stockholm med höga krav

Butiksstädning Stockholm förutsätter en god kompetens hos städpersonalen för att ett bra städresultat skall uppnås. Speciellt höga krav ställs i dagligvaruhandel och i livsmedelsbutiker. För samtliga säljytor oavsett bransch gäller att säljytan skall kännas ren och fräsch för att presentera de varor som skall säljas

En ren och fräsch butik ökar konkurrenskraften och gör att kunderna gärna kommer tillbaka. Vår personal vet att städning i butik skiljer sig från annan lokalvård. Det gäller att vara snabb och flexibel med tanke på leveranser och omflyttningar i affärer. Butiksmiljön tillsammans med kundservice är idag mycket viktiga konkurrensmedel. Noggranna städinstruktioner och checklistor och kvalitetsmål säkerställer våra levererade städtjänster.

Butiken öppnar vid en fast tidpunkt och då skall all städning vara klar. Därför har vi alltid inkörda vikarier om den ordinarie personalen skulle vara sjuk. Vi anpassar vårt städarbete efter dina öppettider och är flexibla i vårt utförande.

Kringtjänster

Vi tar självklart hand om kringtjänster såsom fönsterputs, golvvård, tvätt av handdukar, förbrukningsmateriel, entrémattor, m.m.

Allt vårt arbete inom butiksstädning präglas av miljö och kvalitet! …vi har lång erfarenhet av butiksstädning i Stockholm och kan lämna goda referenser.

I butiksstädning ingår bland annat

Rena butikslokaler är A och O för både våra kunder och för vår personal. Vi har anlitat Evident Clean under många år tack vare deras noggrannhet och punktlighet.

Ruben LundmanBrukspecialisten Stockholm

Anlita Evident Clean

Ditt namn *

Din epost-adress *

Jag är intresserad av: