Vilken typ
av
städning
behöver ni?

VÅRA OLIKA STÄDTJÄNSTER

Vi erbjuder kontorsstädning i Stockholm med omnejd för företag i alla storlekar. Vi arbetar med såväl små kontor som större företagslokaler och anpassar våra tjänster efter era behov. Våra lokalvårdare har lång vana och använder bara högkvalitativa produkter och utrustning för att säkerställa bästa möjliga resultat.

Antikvarisk Städning

Evident Clean excellerar i varsam antikvarisk städning för kyrkor och historiska miljöer. Vårt erfarna team är specialiserat inom professionell städning och hanterar varje yta och föremål med precision. Våra medarbetare har genomgått noggrann yrkesutbildning för att säkerställa att de har den specialiserade kunskap och förståelse som krävs. Vårt åtagande för kvalitet, noggrannhet och miljöpraxis präglar vårt arbete, med omfattande erfarenhet och pålitliga referenser.

Hemstädning

Evident Clean erbjuder pålitlig hemstädning i Stockholm som är omtyckt av många återkommande kunder. Vår hemstädning är miljömärkt och vår personal är pålitlig och erfaren. Vi tar hand om allt från disk till tvätt och strykning med noggrannhet och hänsyn till dina önskemål. Vi underlättar genom att ansöka om RUT-avdraget åt dig och erbjuder ett startpaket vid tecknande av 3 månaders avtal. Utöver hemstädning erbjuder vi kringtjänster som fönsterputs, golvvård och mer.

Kontorsstädning
Evident Clean har varit experter på kontorsstädning i Stockholm sedan 1994, erbjudande erfarenhet och hög kvalitet för att skapa rena och trivsamma arbetsmiljöer. Vi erbjuder kontorsstädning för företag av alla storlekar i Stockholm och anpassar våra tjänster efter era specifika behov. Vi strävar efter att erbjuda snabb och effektiv service utan att kompromissa med kvaliteten. Våra erfarna lokalvårdare använder högkvalitativa produkter och utrustning för bästa resultat.
Trappstädning

Evident Clean är expert på trappstädning i Stockholm, skapar en trivsam boendemiljö och säkerställer hög säkerhet. Med skonsamma rengöringsprodukter och noggranna rutiner för minimal miljöpåverkan garanterar vi effektiv och miljövänlig trappstädning. Vi erbjuder även akutstädning vid saneringsbehov och tar hand om kringtjänster som fönsterputs, golvvård och mer. Med lång erfarenhet inom trappstädning kan vi lämna goda referenser och leverera professionell och pålitlig service för alla våra kunder.

Garagestädning

Anlita Evident för garagesopning i Stockholm och få ett rent och välskött garage. Vårt dedikerade team utför effektiv garagesopning och städning med fokus på att minska smuts i angränsande utrymmen och förhindra nedsmutsning av parkerade bilar. Utöver grundläggande garagesopning erbjuder vi kringtjänster som dammsugning av rör i tak med fokus på miljö och kvalitet. Med lång erfarenhet inom garagesopning kan vi lämna goda referenser och garantera professionell service för ditt garage.

Byggstädning

Evident Clean är experter på byggstädning i Stockholm, och vi ser till att det är rent innan hyresgästen flyttar in. Vi utför byggstädning åt både företag och privatpersoner, med lång erfarenhet och samarbete med byggentreprenörer. Vår personal är väl medveten om den förhöjda olycksrisken på byggarbetsplatser. Vi är flexibla och anpassar oss efter omständigheterna, med förståelse för att oförutsedda händelser kan störa byggnationsplaneringen. Vår personal har ID06-kort för trygghet på byggarbetsplatser.

Butiksstädning

Evident Clean är experter på butiksstädning i Stockholm, skapar rena och fina butiker för att förhöja kundupplevelsen och säkerställa långsiktig lönsamhet. Vi uppfyller höga krav i dagligvaruhandel och detaljhandel med fokus på att varje säljyta ska kännas ren och fräsch. Vår kompetenta personal anpassar sig efter dina öppettider för att säkerställa att städningen är klar när butiken öppnar. Vårt arbete präglas av miljö och kvalitet med lång erfarenhet och goda referenser inom butiksstädning i Stockholm.

Flyttstädning

Evident Clean, experter på flyttstädning i Stockholm, gör din flytt enklare och smartare val. Vår flyttstädning i Stockholm garanterar att du lämnar över en ren och fräsch bostad enligt Mäklarsamfundets bestämmelser. Våra välutbildade fackmän håller en hög servicenivå och genomför flyttstädningen systematiskt med hjälp av specialutvecklade checklistor. Det är en del av vårt medvetna kvalitetsarbete för att säkerställa en grundlig och professionell flyttstädning.

Storstädning

Evident Clean erbjuder professionell sanering och storstädning i Stockholm för att komplettera din regelbundna städning. Vårt engagerade team utför noggranna städningar från golv till tak, inklusive utrymmen och detaljer som vanligtvis inte täcks av daglig städning. Vi tar även hand om kringtjänster som fönsterputs, golvvård och mer. Evident Clean kombinerar miljömedvetenhet och hög kvalitet, med lång erfarenhet och goda referenser för trygghet.

Golvvård

Evident Clean är experter på golvvård i Stockholm och förstår vikten av att skydda golvytan för att underlätta rengöring. Obehandlade golv är särskilt mottagliga för smuts, vilket kan tränga djupt in i materialet. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för olika golvmaterial såsom linoleum, plast, sten och oljade trägolv .Vår golvvårdsservice i Stockholm syftar till att bevara golvens skönhet och underlätta dess rengöring.

Fönsterputs

Evident Clean är din professionella partner för fönsterputsning i Stockholm. Våra erfarna och välutbildade specialister levererar tjänster av högsta kvalitet för både företag och privatpersoner. Vi använder professionella redskap och metoder för att säkerställa ett fantastiskt resultat, och vår effektiva service minimerar påverkan på din verksamhet. Vi tar även hand om fönster som kräver skylift eller klättring.

Brett urval
av
Facilty och
tilläggstjänster.

Våra Facilitytjänster inkluderar bl.a:

Bygg

Blomskötsel & Trädgård

Entrémattor

Frukt & Kaffe

Flytt

Fastighets- kötsel

Kontakta oss
för
prisförfrågan!

KONTAKTA OSS

Evident Clean AB
Flygfältsgatan 22
128 30 Skarpnäck

TELEFON

08 – 749 55 70

EMAIL

info@evident.se

FÖLJ OSS

COPYRIGHT EVIDENT 2023
© 2023 EVIDENT.SE. ALLA RÄTTIGHETER FÖRBEHÅLLNA
ORG nR: 556469-9899